مشخصات فردی و زندگینامه
نام:سید جعفر
نام خانوادگی:کشفی
تخصص ها:فقه و اصول ، تاریخ و سیره ، ادبیات فارسی

زندگی نامه

تحصیلات ابتدائی و متوسطه در استهبان تا سال 1341، شروع به تحصیلات حوزوی به صورت رسمی در استهبان نزد مرحوم شهید حاج شیخ احمد فقیهی، همزمان تکمیل ادبیات فارسی و فعالیت خوشنویسی با نظارت و تشویق مرحوم پدرم آیت الله مجاهد میر سید محمد کشفی متوفای 1349، ورود به حوزه علمیه داراب اول سال 1342، ادامه دروس مقدماتی نزد مرحوم حاج شیخ محمد حسن عندلیبی و استفاده از محضر آیت الله نسابه ، ورود به حوزه علمیه قم از مهرماه 1342 تا دی ماه 1345، همزمان تکمیل دروس متوسطه به صورت داوطلب در قم تا گرفتن دیپلم ادبی.
عزیمت به حوزه علمیه نجف اشرف در زمستان سال 1345، ادامه تحصیل در نجف اشرف تا سال 1351 شمسی در نجف اشرف از محضر اساتید مرحوم حاج سید محمد علی تهرانی، حاج شیخ نصرالله شاه آبادی، آیت الله محمد فاضل استرآبادی، آیت الله حاج شیخ مصطفی اشرفی شاهرودی، مرحوم آیت الله سید محمد باقر صدر و مرحوم آیت الله خوئی رضوان الله، سال 1351 بازگشت به حوزه علمیه قم، استفاده از دروس مرحوم آیت الله محمد هادی معرفت، مرحوم آیت الله علامه فانی اصفهانی، دروس آیت الله وحید خراسانی و شرکت در دروس آیت الله مکارم شیرازی (شروع دوره اصول خارج آقای مکارم در مسجد اعظم) همزمان تدریس در مدرسه رضویه، مدرسه آیت الله گلپایگانی و ادامه فعالیتهای نویسندگی و خوشنویسی.
شروع به آموزش خط ثلث در نجف اشرف و استفاده از حضرت آیةالله نجومی کرمانشاهی و آیةالله سید علی باقری خراسانی، استفاده از استاد مرحوم حمید دیرین در خط نستعلیق (شیراز) و استاد مرحوم سید حسن میرخانی (تهران)، عزیمت به حوزه علمیه خوانسار برای تدریس و برنامه ریزی تا اول مهرماه 1356، شرکت در مبارزات انقلابی تا پیروزی انقلاب اسلامی در قم و استهبان، پس از پیروزی انقلاب در سمت امام جمعه استهبان و سپس انتخاب به عنوان اولین نماینده شهر نی ریزو استهبان در مجلس شورای اسلامی. همزمان فعالیت تحقیقی و تالیفی در گروه پژوهش و نگارش مدرسه عالی شهید مطهری، تالیف جزوات درسی اقتصاد اسلامی و عقاید، و تولید آثار مختلف علمی توسط حضرت آیة الله معرفت (من جمله رساله ولایت فقیه، ملکیه الارض، و ترجمه التمهید ایشان توسط آقای ابو محمد وکیلی).
در سال 60 همزمان با وظیفه نمایندگی، عضویت در شورای مدیریت مجتمع دانشگاهی هنر و شروع به فعالیت های هنری در تهران تدریس حکمت هنرهای اسلامی در دانشگاه. در سال 61 بازسازی موزه شهدا تحت پوشش بنیاد شهید انقلاب اسلامی ادامه فعالیتهای فرهنگی و هنری در بنیاد شهید و وزارت ارشاد (عضویت شورای عالی انجمن خوشنویسان که از سال 60 تا 70) ادامه داشت، عضویت در شورای فیلمنامه و بازبینی فیلم. چاپ مقالات و معارف اسلامی در مجله شاهد. مقالات هنری در فصل نامه هنر در دو سه مورد. برگزاری نمایشگاه های هنری و گسترش کارگاه های هنر خط و تذهیب و نگارگری در موزه شهدا و مجمع عالی هنر و ادب و چاپ نشر آثار هنری. تدریس دروس هنری در دانشگاه هنرهای زیبای تهران و دانشگاه الزهراء (س)، بازگشت به حوزه علمیه قم در سال 1369 و ادامه تحصیل و تحقیق، همکاری با دائرةالمعارف فقه اسلامی، تالیف و تحقیق در زمینه ادبیات دینی با همکاری برادرم سید ابا صالح کشفی در مجمع اندیشه اسلامی از سال 1370 تا 1374. همزمان همکاری با امور فرهنگی آستانه مقدسه و گسترش کتابخانه آستانه مقدسه و تاسیس کارگاه هنری آستانه مقدسه.
فعالیت های مختلف تبلیغی، تالیفی و هنری تا این تاریخ که حاصل آن: در زمینه علوم اسلامی بیش از هفتاد جزوه و رساله و کتاب از جمله: نور علی نور در تفسیر آیه نور چاپ شده. از آفرینش تا اکمال دین چاپ شده، اصول عقائد بخش اول، درسهائی در حکمت و فلسفه نماز، فن نویسندگی، فن خطابه، خطبه های عربی نماز جمعه، مجموعه های سخنرانی در چندین دفتر، مقالات ادبی، طنز پر طلا، طنز کلک نگارین، رساله های توضیح واضحات رد کفایه فلسفة السلطنة و ...
در زمینه خوشنویسی: کتابت کامل قرآن کریم به خط نسخ، کتابت 6 جزء از قرآن کریم به خط ثلث (محقق) در قطع 60 × 45، کتابت 7 جزء از قرآن کریم به خط محقق در قطع 25 × 35 و استمرار آن تاکنون، کتابت کتیبه های مختلف در قم و تهران و شهرهای مختلف و قطعات گوناگون خط و خوشنویسی. فعالیت فرهنگی در خارج کشور از سال 1376 تا 1382 در سوئد، تولید و تالیف بیش از 22 اثر: چاپ و نشر ترجمه سوئدی گلستان سعدی، (نظارت و تحقیق و بررسی به عهده حقیر بوده است.) چاپ و نشر و ترجمه سوئدی افسانه های ایران، (نظارت و تحقیق و بررسی و خوشنویسی به عهده حقیر بوده است.) چاپ شرح أسماء الله الحسنی به زبان انگلیسی در سوئد (خوشنویسی به عهده حقیر بوده است). چاپ شرح اسماء الله الحسنی به زبان انگلیسی در آفریقای جنوبی (خوشنویسی به عهده حقیر بوده است). ترجمه تاریخ ادبیات سوئد به فارسی (ج 1) با نظارت و ویراستاری حقیر. ترجمه تعزیه و عزاداری در ایران از سوئدی به فارسی با نظارت و ویراستاری حقیر. ترجمه پرده نشینان «بانوان ایرانی» از سوئدی به فارسی با نظارت و ویراستاری حقیر. دائرةالمعارف نویسندگان ایرانی در سوئد (با همکاری دو تن از دوستان) سوئد (معرفی کشور سوئد و فرهنگ سوئد) در دو نوبت 120 صفحه و 90 صفحه (همکاری جمعی) مجلات فصلی گویا و ضمائم (6 شماره)، مقالات طنز با اسم مستعار پریش در برخی مطبوعات فارسی سوئد (حدود 10 مقاله)، ترجمه بخشی از کتاب اسلام زرد و آبی (موضوع اسلام در سوئد) نظارت و ویراستاری با حقیر بوده است. جنگ فرنگ در هزار صفحه (در حال تدوین و تایپ) و ...  از آثار اینجانب بوده است.